Over ons

Laura en Derek zijn de drijvende krachten achter zorgboerderij Wijland.

Het begon allemaal in 2019, toen Laura besloot om naast haar studie, aan de slag te gaan op een zorgboerderij in de buurt. Daar komt ze Derek tegen, één van de andere begeleiders. Het klikt meteen! Laura en Derek merken dat ze goed kunnen samenwerken en dezelfde werkwijze en visie hebben. Niet veel later slaat de vonk over en krijgen ze een relatie.

Ondertussen rond Laura haar studie tot lerares in het basisonderwijs af. Derek spijkert zijn kennis bij in zijn werk op verschillende zorgboerderijen. Langzaam maar zeker ontstaat het plan om zelf een zorgboerderij te starten. Dat kan goed, want Laura is opgegroeid op een boerderij. De perfecte locatie om samen iets te kunnen betekenen voor kinderen en jongeren.

Laura

Derek omschrijft Laura als lief, nauwkeurig en ambitieus. Laura is graag buiten op de boerderij, lekker aan het rommelen. En Laura is graag bij de paarden, om te rijden en verzorgen.

Derek

Laura omschrijft Derek als creatief, enthousiast, geduldig en hij heeft lef. Derek gaat graag vissen met vrienden en vind het leuk om lekker te klussen op de boerderij.