Dieren

Op de boerderij zijn er allerlei lieve dieren. Samen zorgen we goed voor ze en spelen we maar al te graag met ze.

Poes

Dit is onze zwarte poes Poes. Je leest het goed: Poes is de naam van deze aanhankelijke poes. Ze is dol op aandacht en loopt om je benen te dansen, net zo lang tot ze een aai krijgt. Poes houdt van kroelen, maar wel het liefst met vier pootjes op de grond.

Saar

Dit is onze lieve Saar. Saar houdt van spelen en rent en vliegt het liefst het hele huis door. Ook is ze graag buiten om de wijde wereld te ontdekken. Als ze moe en uitgespeeld is, komt ze lekker bij je op schoot liggen en wordt ze graag geaaid.

Koeien & kalfjes

In onze stal en schuur vind je koeien van verschillende leeftijden. Op de foto zie je een kalfje van een paar weken oud. Met de zorgboerderij zijn we vaak te vinden in de jongveeschuur. In die schuur staan onder andere pinken. Pinken zijn jonge, nieuwsgierige koeien. Sta je dichtbij ze, dan zou je zomaar eens een lik over je broek of jas kunnen krijgen.

Naomi

Dit is onze lieve haflinger Naomi. Naomi vindt het heerlijk om geborsteld en geknuffeld te worden. Ook is ze erg rustig en vindt ze het prima als je een rondje op haar rijdt. Eten is haar favoriete bezigheid.

Michelle

Dit is onze shetlander Michelle. Met haar lieve bruine ogen weet ze iedereen in te pakken, maar vergis je niet: ze is ondeugender dan je denkt. Let je even niet op of ziet ze een gaatje, dan kan het zomaar zijn dat ze opzoek is gegaan naar eten

Vivaldi

Dit is ons pensionpaard Vivaldi. Vivaldi is niet van onszelf, maar hoort er wel helemaal bij. Het is een jonge, avontuurlijke ruin met veel energie. Toch vindt hij het ook heerlijk om aandacht te krijgen en geaaid te worden.

Kippen

Dit zijn onze vijf Wyandotte kippen. Derek heeft deze kippen gekregen voor zijn verjaardag van Laura. Laura is eigenlijk heel erg bang voor kippen, maar heeft zich toch over haar angst heen gezet. En stiekem vindt ze nu toch wel erg leuk. Als de kipjes maar niet te dichtbij komen of onverwachte bewegingen maken.

Cavia’s

Dit is één van onze drie cavia’s. De cavia’s  vinden het heerlijk om zich te verstoppen in het hok en lekker op een beschut plekje te zitten.

Konijnen

Dit is ons grijs konijntje. Samen met het grote konijn woont hij bij ons op de boerderij. Hij is erg zacht en tam. Heerlijk om zo af en toe te kroelen.