Activiteiten

Tijdens de dag ondernemen we allerlei activiteiten. De belangrijkste activiteiten zijn het verzorgen van onze dieren. Schoon water geven, voerbakje vullen, het hok verschonen: de dieren rekenen op ons. Daarnaast geven we ze wat extra aandacht. Even borstelen, een aai over hun bol of gezellig even wandelen met bijvoorbeeld onze pony Michelle.

Op onze boerderij hebben we een moestuin met kas waar we onze eigen groentes kunnen kweken. In de zomer smullen we van de tomaatjes, aardbeien en de andere groentes die uit de moestuin komen. Verder doen we veel andere buitenactiviteiten. Skelteren, vissen, vliegeren, voetballen, op de trampoline springen: het behoort allemaal tot de opties. Ook hebben we een werkplaats waar we met hout aan de slag kunnen. Regent het? Of hebben we gewoon zin in een binnenactiviteit? Dan kunnen we knutselen, spelen, koken, bakken of een spelletje spelen.

Ben je jarig? Dan zetten we je extra in het zonnetje! We bakken samen een taart en eten die lekker met elkaar op. Benieuwd naar onze activiteiten? Hieronder staan wat foto’s met een aantal van de activiteiten die je bij ons kan doen. Met dank aan onze buurjongen Tijn die ons fotomodel wilde zijn.

Wandelen met Michelle

Kroelen met het konijn

Puzzelen

Paardrijden

Moestuin

Spelen in de kantine